یکی از روش های نوینی که بر روی چهره شما بسیار تاثیر گذار است و می تواند به خوبی اجزا صورت شما را برجسته کند فیس فریم است. از مزایای این روش می توان سرعت و قیمت پایین و آسان بودن آن را نام برد. این روش صورت شما را به خوبی قاب می گیرد و برای تغییر تنها جلو مو لازم است و بقیه مو ها ساده و دست نخورده باقی می ماند. در دوره تخصصی رنگ و مو گفته می شود که شما رنگ دلخواه و مد نظر خود را باید متناسب با تناژ پوست خود انتخاب کنید و با کمک آن چهره خود را به آسانی تغییر دهید. در ادامه به شما فیس فریم را معرفی می کنیم پس اگر از بالیاژ فیس فریم و چگونگی انجام آن اطلاع ندارید با ما همراه باشید.
فیس فریم چیست؟
کلمه فیس فریم در لغت به معنای قاب صورت است که به زبان انگلیسی است. این یک راه و روشی خاص است که خیلی مورد قبول افراد جامعه است. البته این تکنیک بیشتر برای افرادی جذاب است که بالیاژ مو انجام می دهند. در فیس فریم جلوی سر مد نظر و مدل رنگ مو است و از این روش برای دکلره و لایت نیز استفاده می شود. ما تصمیم داریم به شما روش فیس فریم را با توجه به ارتباط تناژ با پایه ها آموزش دهیم.
آموزش فیس فریم در خانه
این تکنیک معروف که مورد پسند افراد بسیاری از جامعه است و به بالیاژ فیس فریم شناخته می شود و بسیاری از خانم ها در خانه انجام می دهند. در این تکنیک بخشی از قسمت جلوی مو را روشن می کنیم که البته می توان این بخش کلفت یا باریک باشد. با این کار به صورت خود جلوه ای زیبا تر بخشیده اید و می توانید از آن رضایت کامل داشته باشید. برای این امر باید موهای جلو را از بقیه مو ها جدا کنید که این کار را می توانید به صورت صاف یا اریب انجام دهید. از این روش می توانید به صورت یک زمانی با هر مدل رنگ موی دیگری انجام دهید که از متداول ترین آنها بالیاژ است. در حالتی تصمیم گرفته اید موهایتان را دکلره کنید حتما رنگساژ مناسبی انتخاب کنید و در آخر از نتیجه مطلوب خود لذت ببرید.
انواع فیس فریم
فیس فریم ها از انواع متنوعی برخوردار هستند که هر فرد با توجه به فرم صورت خود فیس فریم مناسب خود را انتخاب می کند البته علایق شما نیز هر کدام به صورت های مختلف انجام می شود. در ادامه به انواع رایج فیس فریم ها می پردازیم.
- فیس فریم بالیاژ
- فیس فریم رنگی
- مانی پیسز با هایلایت
- فیس فریم موی کوتاه
- فیس فریم دخترانه
فیس فریم با بالیاژ
یکی بهترین و مناسب ترین ترکیب ها فیس فریم با بالیاژ مو است. در این تکنیک چهار سانتی متر رنگ مو از ریشه دور است و تراکم آن در سر مو ها بیشتر می شود. پراکندگی رنگ مو در این تکنیک بسیار هنرمندانه و خیره کننده است زیرا رنگ از پایین به بالا به صورت پاشیده شده است و سبب می شود چهره حالت هنرمندانه بگیرد.
فیس فریم رنگی
این دسته از فیس فریم ها مناسب کسانی است که به دنبال مدل های خاص و فانتزی هستند. این نوع فیس فریم برای این افراد بهترین نوع است زیرا از رنگ های فانتزی جذابی برخوردار است. برای این تکنیک از رنگ های شادی مانند موارد زیر استفاده می شود.
- قرمز
- صورتی
- سبز
البته این رنگ ها را در اغلب خانوم های جوان استفاده می کنند. از مزایای این فیس فریم این است که نه تنها بر روی موی مشکی و تیره بلکه بر روی موی بلوند انجام می شود و به چهره شما زیبایی می بخشد.
مانی پیسز با هایلایت
این نوع فیس فریم مناسب کسانی است که فکر می کنند اگر در گذشته موهایشان را هایلایت کرده اند حال نمی توانند دیگر موهایشان مانی پیسز می کنند. این تصور اشتباه است. این افراد می توانند به آسانی تنها با انتخاب رنگی کمی روشن تر از هایلایت جلوی سر خود را زیبا کنند. البته تنها روشن تر بودن ملاک نیست و باید رنگ منتخب با رنگ پوست سازگار باشد.
فیس فریم با موی کوتاه
در این نوع فیس فریم قد مو مقداری مشخص است. یعنی در اغلب مواقع مو ها تا زیر چانه یا کمی بلند تر است. البته منظور از این مو ها همان مو های کناری صورت است. این یکی از دلایلی است که فیس فریم کوتاه و بلند با یکدیگر از تفاوت زیادی برخوردار نیستند. به صورت کلی و به عنوان یک راهنمایی در آموزش رنگ مو به شما گفته می شود که اگر به دنبال نتیجه ترکیب خیره کننده ای هستید سعی کنید موهایی که عقب هایلایت دارند رنگ مانی پیسز خودتان را مرتبط و متناسب با آن انتخاب کنید. این گونه از فیس فریم بسیار جذاب و تغییر خیره کننده خود می توانید لذت ببرید.