گذاشتن ناخنهای مصنوعی با تکینک و مواد خاص روی ناخنهای اصلی دست را کاشت ناخن میگویند. به طورمعمول ناخنها از ترکیب پودر، ژل و یا ترکیب این دو کاشته میشوند. اینکه بخواهیم در یک جمله بگوییم بهترین روش کاشت ناخن کدام است؟ به طوریقین سلیقهای و شاید هم مغرضانه به نظر برسد به همین خاطر قصد داریم در این مطلب با بررسی انواع روشهای کاشتن، مزایا و معایب آن، بتوانید مطمئن و بهصرفهترین روش را با توجه به علاقه خود بیابید.
کاشت ناخن با پکیجهای مصنوعی آماده
ناخنهای مصنوعی آماده در بستههای 12 عدد و در سه سایز کوتاه، متوسط و بلند در بازار موجود هستند. این نوع ناخنهای مصنوعی با چسب مخصوص در خانه قابل کاشت است اما عمر کوتاهی دارند.
این ناخنها به همان راحتی که چسبانده میشوند هم جدا میشوند. نسبت به روشهای کاشت مرسوم طبیعی نخواهد بود و همچنین به دلیل عدم نیاز به سوهانکشی و مواد زدن، زمانگیر نیست. ناخنهای مصنوعی آماده با تنوع بسیار بالایی در رنگ، طراحی و نقش، در بازار موجود هستند. که بهترین روش کاشت ناخن برای یک بازه زمانی کوتاه مدت خواهد بود.
کاشت ناخن با قالب دوال
گذاشتن ناخن مصنوعی با قالب دوآل سادهترین نوع کاشت است که به دو حالت با تیپ و بدون تیپ انجام میگیرد. در هر دو روش مواد با توجه به فرم انگشتان دست قرار خواهد گرفت. این روش را میتوان بهترین روش کاشت ناخن از نظر سرعت دانست، زیرا نیازی به سوهانکشی ندارد. البته این روش کاشت برای افرادی که ناخنهای یکدست، صاف و طبیعی دارند مناسب است، زیرا قالب و مواد دقیقا متناسب با فرم ناخن روی انگشتها قرار میگیرند. روش کاشت به صورت قالبی، نسبت به دیگر کاشتها ضخیمتر بوده و احتمال هواگیری و قارچ زدن در آن وجود دارد. اگر در هنگام شستوشو از دستکش استفاده نمیکنید این کاشت اصلا مناسب شما نیست.
کاشت ناخن با پودر
روش پودر، یکی از باکیفیت، محبوب و رایجترین نوع کاشت ناخنهای مصنوعی است، که با توجه به تنوع مدل، طرفداران زیاد و مزیتها میتوان آن را جزو بهترین روش کاشت ناخن قرار داد. به دلیل تنوع در نوع پودر مصرفی مانند پودر رنگی، اکلیلی، کریستالی،پوشاننده و… ، این روش کاشت در مدلهای متفاوت انجام میشود.
از ترکیب یک نوع پودر با لیکوئید خمیر کاشت آماده و با قلممو روی تیپ و ناخن گذاشته میشود. زیبایی و جذابیت کاشت با پودر به قسمت موادگذاری و سوهانکشی بسیار ربط دارد. به همین خاطر این مدل حتما باید توسط ناخنکار حرفهای انجام شود. این نوع کاشت از استحکام بالایی برخوردار بوده و اگر به خوبی نگهداری شود تا یک ماه ماندگار است. البته اگر ترمیم را مرتب ( 2 تا 3 هفته یکبار) انجام دهید. این کاشت ماندگاری طولانیتری خواهد داشت.
گذاشتن ناخن با مدل پودر بین یکساعت و نیم تا سه ساعت (بسته به مهارت و سرعت ناخنکار) زمان میبرد، اگر جزوء افراد کمحوصله هستید و در آبوهوای مرطوب زندگی میکنید، به طوریقین این نوع کاشت بهترین روش کاشت ناخن برای شما نخواهد بود.
کاشت ناخن با ژل
گذاشتن ناخن مصنوعی با ژل بسته به مهارت ناخنکار هم با تیپ و هم با فرمر قابل انجام است. در این روش ابتدا ناخن را با پرایمر مرطوب کرده و سپس ژل پریمیوم را با قلم مانند لاک زدن البته با فاصله کم از ریشه روی ناخن میگذارند و بعد انگشت به مدت دو دقیقه داخل دستگاه UV میماند. بعد از این مرحله برای حجمدادن و پرکردن گودی دوباره ژل پریمیوم را روی ناخن زده و دست را کامل در داخل UV قرار میدهند.
کاشت ناخن با ژل به دلیل اینکه ریشه ناخن را درگیر نمیکند، ضرری برای ناخن ندارد و در حین داشتن کاشت، ناخن میتواند روند رشد طبیعی خود را طی میکند. این تنها گزینهای که این روش کاشت را تبدیل به بهترین روش کاشت ناخن میکند نیست، زیرا مواد کاشت ژل به خاطر استحکام بالایی که دارد برای افرادی که در حین شتستشو از دستکش استفاده نمیکنند و در آبوهوای مرطوب هستند نیز مناسب خواهد بود. اما اگر جزوء هستید که واکنشهای آلرژیک شدیدی دارید، این روش کاشت برای شما شاید مناسب نباشد.
کاشت ناخن به روش میکس
همانطور که از نام این نوع کاشت مشخص است، این روش با ترکیب پودر و ژل انجام میشود. استحکام، زیبایی، جلوه طبیعی و ماندگاری دلایلی است که افراد روش میکس را جزوء بهترین روش کاشت ناخن میدانند. تمام مراحل کاشت میکس به روش پودر و ژل انجام میگیرد، به همین خاطر هم زمانبر بوده و هم هزینه آن نسبت به کاشتهای دیگر بیشتر است.
بهترین روش کاشت ناخن با مدلهای تجملی و کمیاب
روشهایی که در بالا ذکر شد، پودر، ژل، قالب و میکس امروزه بیشترین کاربرد و طرفدار را دارند. اما کاشت ناخن به این مدلها حتم نمیشود و با ترکیب مواد هر کدام از کاشتهای فوق میتوان روش جدید را به دست آورد که هر کدام به نوع مواد، مدل و طراحی میتواند برای هر سلیقهای جزو بهترین روش کاشت ناخن قرار گیرد.
کاشت سیلک، که به کاشت گیاهی نیز معروف است، یکی از روشهای دیگر کاشت بوده که مواد کاشت طبیعی، ورقهای و از جنس ابریشم است. کاشت سیلک که با نام فیبر نیز شناخته میشود، برای افرادی که حساسیت آلرژیک دارند به طورقطع بهترین روش کاشت ناخن است، زیرا به جای پودر از مواد مصنوعی گیاهی استفاده میشود. در این روش پس از گذاشتن مواد روی ناخن، انگشتان باید در داخل دستگاه UV قرار گیرد. اگر در مناطق مرطوب زندگی میکنید، این کاشت برای شما مناسب نخواهد بود.
قرار دادن ناخن روی دست به روش آکواریوم را میتوان برای افرادی که به دنبال تنوع، جذابیت هستند بهترین روش کاشت ناخن دانست.
در این روش بین دو تیپ فضای خالی ایجاد و سپس داخل آن را با آب مقطر، اکلیل و مواد تزئینی ناخن پُر میکنند. این نوع کاشت بیشتر جنبه تزئینی دارد و نسبت به کاشتهای دیگر گرانتر و از مقاومت کمتری برخوردار است.
روش بیبی بومر یا فرنچ فرانسوی، نیز یکی دیگر از روشهای گذاشتن ناخن مصنوعی است. آن چیزی که روش بیبی بومر را تبدیل به بهترین روش کاشت ناخن میکند، سادگی، زیبایی و طبیعی بودن آن است.
در این روش سر ناخن با پودر صورتی یا گلبهی مواد گذاشته میشود و انتهای ناخن با رنگ طبیعی پر میشود. این نوع کاشت دقیقا مانند کاشت پودر بوده با این تفاوت که بسیار طبیعی و زمانبر و گرانتر است.